Airco voor chalet

Is het tijdens de zomer- of winterperiode lastig om een aangename temperatuur in je chalet te krijgen? Wat vervelend! Juist tijdens een vakantie hoort comfort een grote rol te spelen. Een airco voor je chalet is een goede oplossing. Smit Recreatie is gespecialiseerd in het installeren van airco’s in recreatiewoningen.

Waarom een airco voor je chalet?

Een airco voor een chalet of stacaravan is een toekomstbestendige investering voor zowel de zomer- als de winterperiode. De airco’s van tegenwoordig kunnen namelijk koelen én verwarmen. Zo geniet je iedere periode van het jaar van een optimale temperatuurregeling. Een andere prettige bijkomstigheid: de verwarming van je chalet draait niet meer op gas, maar op elektriciteit. Op het gasverbruik zal dit een enorme besparing opleveren. Daarnaast zal de koelfunctie in de warme zomerperiode de eventuele verhuur ten goede komen. Voor veel recreanten is het tegenwoordig een vereiste dat er een airco in een chalet aanwezig is. Kortom, een airco voor een chalet geeft comfort, bespaart gas en komt de verhuur ten goede.


  Stel ons uw vraag
  Airco chalet inbouwen

  Airco stacaravan inbouwen

  Er zijn verschillende soorten airco’s voor recreatiewoningen beschikbaar. Voor een stacaravan of chalet wordt meestal het single-split aircosysteem gebruikt, omdat dit systeem geschikt is voor het verwarmen en koelen van één ruimte. Voor een gemiddelde chalet of stacaravan is dit dus prima. Het systeem bestaat uit een binnen- en buitenunit. Voor de binnenunit kun je kiezen uit een wand- of vloermodel met een mooie vormgeving. Welke airco geschikt is voor jouw recreatiewoning? Smit Recreatie adviseert je deskundig en zoekt samen met je naar een passende airco voor jouw chalet of stacaravan. Nadat je een keuze hebt gemaakt, zullen wij de airco in de stacaravan inbouwen. Dat doen wij met uiterste precisie. Wij nemen je mee in het hele proces en achteraf kun je voor vragen altijd bij ons terecht. Wil je een airco in je stacaravan inbouwen? Onze specialisten vertellen je graag meer over de verschillende functies van de aircosystemen die wij installeren. Neem gerust contact met ons op!

  Airco voor Chalet: verwarmen met airco

  Veel mensen associëren een airco met koude lucht, maar tegenwoordig kun je een chalet ook verwarmen met een airco. Eén wandairco kan een kamer van 80 vierkante meter verwarmen. Zo kun je in de winterperiode of tijdens de wat koudere nazomerdagen ook genieten van het comfort van je chalet. Verwarmingssystemen met een hoog gasverbruik zijn niet meer nodig. De aircosystemen waar wij mee werken zijn energiezuinig en maken gebruik van de temperatuurverschillen tussen binnen en buiten. Een chalet verwarmen met airco verhoogt het rendement door de besparing op gaskosten. Zeker als er ook aandacht is besteed aan de isolatie van het chalet. Uiteindelijk zal de investering zich dus terug gaan verdienen.

  Airco voor chalets inbouwen


   Stel ons uw vraag
   Kosten airco laten inbouwen

   De kosten voor het airco laten inbouwen zijn afhankelijk van het gekozen type airco. Bij de ene airco is de installatie ingewikkelder dan bij de andere airco. Uiteraard gaan wij hierover graag met je in gesprek.

   Wil je zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte ontvangen? Mail ons dan gerust even wat foto’s van je chalet of stacaravan. Dan geven wij je snel meer duidelijkheid.

   Laurens Smit van Smit recreatie
   Klanten over onze diensten

   Iedere recreatiewoning vraagt om een passende renovatieoplossing, dat doen we voor elk project groot of klein, en voor zowel zakelijke- als particuliere klanten. Als totaalpartner vraagt ieder project weer een andere aanpak een vakkundige en toekomstbestendige oplossing. We zijn dan ook heel erg trots op de reacties van onze klanten.

   Super tevreden over de werkzaamheden aan ons chalet door Laurens en zijn team. Komen afspraken na en denken mee
   Marianne Anthonissen
   Marianne Anthonissen
   2023-06-20
   De offerte was duidelijk en volledig, het werk zelf is binnen de afgesproken tijd en vakkundig uitgevoerd. Ook de communicatie met Laurens Smit verliep goed en vlot. Kortom, wij zijn zeer tevreden over de verbouwing van de badkamer in ons chalet door Smit Recreatie.
   Rene Sakkers
   Rene Sakkers
   2023-06-19
   Zeer tevreden over de service van Smit Reactie, badkamer ziet er weer super strak uit.
   Erik Wilps (FKM)
   Erik Wilps (FKM)
   2023-01-22
   Smits Recreatiebouw heeft in onze recreatiewoning een stenen muur met raam vervangen door een schuifpui. Heel goed werk gedaan, snel en vakkundig. Mooi en netjes afgewerkt. Wij zijn heel tevreden en daarom 5 sterren.
   Henk Post
   Henk Post
   2023-01-20
   Na een waterschade contact met Smit Recreatieservice opgenomen. Op korte termijn kon een afspraak gemaakt worden voor het opmaken van een offerte. Duidelijke offerte ontvangen en er werd meegedacht, ook verbeterpunten werden aangedragen. Heeft samen met de expert de schade doorgenomen. Wij zijn meer dan tevreden over het herstel.
   Bennie Welleweerd
   Bennie Welleweerd
   2022-10-17
   Wij zijn zeer tevreden over het werk wat Laurens heeft verricht. Onze terrasafscheiding ziet er prima afgewerkt uit. Gemaakte afspraken worden goed nagekomen.
   ROELOF POSTMA
   ROELOF POSTMA
   2022-10-14
   Voor de reparatie van de stormschade aan ons bos huisje, hadden we moeite om goede mensen te vinden. Totdat we Laurens en zijn team hadden gevonden. Zoek niet verder, dit is uw vakman! Vakkundig, netjes, snel en goed.
   Teun V
   Teun V
   2022-10-12
   Het bedrijf werkte met een goed en professioneel team van drie man aan deze grote renovatie. Het verwijderen van oude panelen door nieuwe aan ons chalet. En dat binnen 3 dagen geheel volgens afspraken. Daarbij denken ze mee met aanvullende wensen. Zeer tevreden en aan te bevelen.!!
   Jan Gerard Pott
   Jan Gerard Pott
   2022-10-12
   Smit Recreatie Service is een fijn bedrijf dat uitstekend vakwerk levert. In 7 dagen tijd heeft Laurens & team de oude badkamer in ons chalet volledig vervangen: vinyl i.pv. tegels en verder alles nieuw, met oog voor design en detailafwerking. In één keer alles goed, zonder ‘opleverpunten’. Fantastisch, waar vind je dit nog?
   Jeroen Thoolen
   Jeroen Thoolen
   2022-09-20
   Vakman, zeer servicegericht. Gaat voor kwaliteit. Heel prettig in de communicatie. Levert fraai werk af en komt zijn afspraken na. Niets dan lof voor het werk dat hij bij ons heeft verricht.
   Ans van Manen
   Ans van Manen
   2022-09-20
   Laurens Smit heeft prima werkzaamheden verricht aan ons chalet. Komt afspraken na tegen een eerlijke prijs.
   Theo Verhoeven
   Theo Verhoeven
   2022-03-29
   Vakkundig bedrijf. We zijn zeer tevreden over het afgeleverde werk. Terras ziet er perfect uit. Top kwaliteit hout.
   Harry Rook
   Harry Rook
   2021-11-27
   Zeer positief over het werk van Laurens Smit. Goede en vlotte communicatie, duidelijke afspraken en een prachtig resultaat. Laurens heeft een wand en een deur geplaatst in onze stacaravan binnen een dag en met een verbluffend resultaat. Keurig afgewerkt, waardoor wij er niets meer aan hoeven te doen. Als we nog eens iets willen aanpassen, verbeteren of repareren dan weten we waar we moeten zijn: bij Smit Recreatie Service.
   Jos Noordzij
   Jos Noordzij
   2021-11-17
   We zijn zeer tevreden over het werk van Smit recreatie. We waren al een tijd op zoek naar een goede aannemer die de verbouwing van onze stacaravan kon doen. Via via kwamen we bij Laurens terecht. Laurens is een vakman, hij werkt snel en zeer netjes. Hij heeft veel ervaring met het verbouwen van stacaravans. Het resultaat is zeer goed.
   Femke Westerduin
   Femke Westerduin
   2021-10-11
   Fijn bedrijf, goed contact, komt afspraken na heel punctueel en keurig werk geleverd bij de vervanging van onze buiten bekleding van het chalet . Blij dat we voor dit bedrijf gekozen hebben.
   George Ruijgrok
   George Ruijgrok
   2021-03-05
   Topservice tegen keurige prijs. Vakmannen.
   De Websmid
   De Websmid
   2021-02-12