Onderkant chalet dichtmaken

Wil je de onderkant van je chalet of stacaravan dicht laten maken? Dat is een verstandige keuze! Smit Recreatie is gespecialiseerd in alles in en rondom een recreatiewoning en dus ook de onderkantafzetting voor een chalet. Wij staan als totaalpartner op het gebied van renovatie klaar voor zowel de projectmatige als particuliere sector.

Waarom onderkant stacaravan dichtmaken?

Onder een chalet en stacaravan bevindt zich bijna altijd een open ruimte. Er wordt namelijk in de meeste gevallen enkel een vergunning verstrekt voor een chalet die weer verplaatst kan worden. Daarom staat een chalet op een chassis en op wielen en is er sprake van een open ruimte aan de onderkant. Maar je kunt de onderkant van je chalet dicht laten maken met een onderkantafzetting. Zo zie je het ijzeren frame niet meer en krijg je een mooier aanzicht. Deze duurzame investering biedt vele voordelen, namelijk: een luxe uitstraling, de instap is bijna gelijk met de deur en de panelen bieden bescherming tegen weersinvloeden en dieren. Vooral de bescherming tegen wind brengt een fijn energiebesparend voordeel met zich mee.

Tip: kies voor panelen met een donkere kleur. Op bijvoorbeeld de kleur antraciet zie je opgespatte modder minder goed.

Fotoalbum


  Stel ons uw vraag
  Hoe kunnen wij de onderkant van je stacaravan dichtmaken?

  Om te beginnen gaan wij eerst met je in gesprek om je wensen te bespreken. Aan de hand daarvan maken wij een plan om vervolgens aan de slag te kunnen gaan. Allereerst wordt er een houten frame rondom de onderkant van je chalet of stacaravan geplaatst. Daarop monteren wij vakkundig de gekozen panelen. In de onderkantafzetting van de chalet zitten ventilatiegaten om vocht te beperken. Zo worden houtrot en overige problemen voorkomen. Onze werkwijze is volledig gebaseerd op de toekomstbestendigheid van je recreatiewoning. Wil je bijvoorbeeld gemakkelijk toegang hebben tot je gas- en wateraansluiting? Dan kunnen wij een extra luikje in de onderkantafzetting van de chalet monteren. Alles gaat in overleg en wij adviseren je graag.

  Onderkant stacaravan isoleren

  Onderkantafzetting beperkt wind onder een chalet en stacaravan en is daardoor energiebesparend. Dat is natuurlijk een hele fijne bijkomstigheid. Maar maak je tijdens de koude winterdagen ook regelmatig gebruik van je recreatiewoning? Dan is het verstandig om de onderkant van de chalet te isoleren. Door te kiezen voor geïsoleerde platen maak je de investering in de onderkantafzetting van de chalet nog efficiënter. Een goed geïsoleerde chalet biedt je ook tijdens de winterperiode een comfortabel verblijf en beperkt het energieverbruik. Smit Recreatie kan je ook op het gebied van de verduurzaming van je recreatiewoning volledig ontzorgen. Wil je de onderkant van je chalet isoleren? Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.

  Voor enkel gebruik en/of verhuur tijdens de zomerperiode zijn enkelwandige panelen voldoende. De leidingen worden tijdens de winterperiode afgesloten en er hoeft geen rekening gehouden te worden met een mogelijk hoog energieverbruik tijdens de koude dagen. Zo denken wij in alles met je mee. Samen gaan we voor verstandige en duurzame keuzes.

  Onderkant stacaravan dichtmaken | Smit recreatie
  onderkant stacaravan dichtmaken Smit recreatie

  Wat is onderkantafzetting precies?

  Onderkantafzetting voor een chalet bestaat uit bijvoorbeeld sandwichpanelen die rondom de onderkant van de recreatiewoning worden geplaatst. Je krijgt als het ware een rand met panelen rondom de onderkant van je chalet. Naast de vele praktische voordelen creëert de onderkantafzetting ook een prachtig afgewerkt aanzicht. Vocht, bladeren en dieren krijgen geen kans om zich onder de chalet te verzamelen, waardoor de kans op schades wordt beperkt. De onderkant van een chalet dichtmaken is dus altijd een waardevolle investering. Een droge en dichte kruipruimte is cruciaal voor het toekomstbestendig maken en behouden van een chalet.


   Stel ons uw vraag
   Wat kost onderkantafzetting voor een stacaravan?

   De kosten voor onderkantafzetting voor een chalet of stacaravan zijn afhankelijk van de recreatiewoning en je wensen. Kies je bijvoorbeeld voor sandwichpanelen of hardhoutenbeplating? Enkelwandige panelen of wil je de onderkant van je chalet isoleren? Kortom, de onderkant van een chalet of stacaravan dichtmaken is echt maatwerk.

   Heeft u vragen? Neem gerust eens contact met ons op. Wij voorzien u graag van uitgebreide informatie over de onderkant stacaravan dichtmaken en een vrijblijvende offerte.

   specialist stacaravan verbouwen
   Klanten over onze diensten

   Iedere recreatiewoning vraagt om een passende renovatieoplossing, dat doen we voor elk project groot of klein, en voor zowel zakelijke- als particuliere klanten. Als totaalpartner vraagt ieder project weer een andere aanpak een vakkundige en toekomstbestendige oplossing. We zijn dan ook heel erg trots op de reacties van onze klanten.

   Super tevreden over de werkzaamheden aan ons chalet door Laurens en zijn team. Komen afspraken na en denken mee
   Marianne Anthonissen
   Marianne Anthonissen
   2023-06-20
   De offerte was duidelijk en volledig, het werk zelf is binnen de afgesproken tijd en vakkundig uitgevoerd. Ook de communicatie met Laurens Smit verliep goed en vlot. Kortom, wij zijn zeer tevreden over de verbouwing van de badkamer in ons chalet door Smit Recreatie.
   Rene Sakkers
   Rene Sakkers
   2023-06-19
   Zeer tevreden over de service van Smit Reactie, badkamer ziet er weer super strak uit.
   Erik Wilps (FKM)
   Erik Wilps (FKM)
   2023-01-22
   Smits Recreatiebouw heeft in onze recreatiewoning een stenen muur met raam vervangen door een schuifpui. Heel goed werk gedaan, snel en vakkundig. Mooi en netjes afgewerkt. Wij zijn heel tevreden en daarom 5 sterren.
   Henk Post
   Henk Post
   2023-01-20
   Na een waterschade contact met Smit Recreatieservice opgenomen. Op korte termijn kon een afspraak gemaakt worden voor het opmaken van een offerte. Duidelijke offerte ontvangen en er werd meegedacht, ook verbeterpunten werden aangedragen. Heeft samen met de expert de schade doorgenomen. Wij zijn meer dan tevreden over het herstel.
   Bennie Welleweerd
   Bennie Welleweerd
   2022-10-17
   Wij zijn zeer tevreden over het werk wat Laurens heeft verricht. Onze terrasafscheiding ziet er prima afgewerkt uit. Gemaakte afspraken worden goed nagekomen.
   ROELOF POSTMA
   ROELOF POSTMA
   2022-10-14
   Voor de reparatie van de stormschade aan ons bos huisje, hadden we moeite om goede mensen te vinden. Totdat we Laurens en zijn team hadden gevonden. Zoek niet verder, dit is uw vakman! Vakkundig, netjes, snel en goed.
   Teun V
   Teun V
   2022-10-12
   Het bedrijf werkte met een goed en professioneel team van drie man aan deze grote renovatie. Het verwijderen van oude panelen door nieuwe aan ons chalet. En dat binnen 3 dagen geheel volgens afspraken. Daarbij denken ze mee met aanvullende wensen. Zeer tevreden en aan te bevelen.!!
   Jan Gerard Pott
   Jan Gerard Pott
   2022-10-12
   Smit Recreatie Service is een fijn bedrijf dat uitstekend vakwerk levert. In 7 dagen tijd heeft Laurens & team de oude badkamer in ons chalet volledig vervangen: vinyl i.pv. tegels en verder alles nieuw, met oog voor design en detailafwerking. In één keer alles goed, zonder ‘opleverpunten’. Fantastisch, waar vind je dit nog?
   Jeroen Thoolen
   Jeroen Thoolen
   2022-09-20
   Vakman, zeer servicegericht. Gaat voor kwaliteit. Heel prettig in de communicatie. Levert fraai werk af en komt zijn afspraken na. Niets dan lof voor het werk dat hij bij ons heeft verricht.
   Ans van Manen
   Ans van Manen
   2022-09-20
   Laurens Smit heeft prima werkzaamheden verricht aan ons chalet. Komt afspraken na tegen een eerlijke prijs.
   Theo Verhoeven
   Theo Verhoeven
   2022-03-29
   Vakkundig bedrijf. We zijn zeer tevreden over het afgeleverde werk. Terras ziet er perfect uit. Top kwaliteit hout.
   Harry Rook
   Harry Rook
   2021-11-27
   Zeer positief over het werk van Laurens Smit. Goede en vlotte communicatie, duidelijke afspraken en een prachtig resultaat. Laurens heeft een wand en een deur geplaatst in onze stacaravan binnen een dag en met een verbluffend resultaat. Keurig afgewerkt, waardoor wij er niets meer aan hoeven te doen. Als we nog eens iets willen aanpassen, verbeteren of repareren dan weten we waar we moeten zijn: bij Smit Recreatie Service.
   Jos Noordzij
   Jos Noordzij
   2021-11-17
   We zijn zeer tevreden over het werk van Smit recreatie. We waren al een tijd op zoek naar een goede aannemer die de verbouwing van onze stacaravan kon doen. Via via kwamen we bij Laurens terecht. Laurens is een vakman, hij werkt snel en zeer netjes. Hij heeft veel ervaring met het verbouwen van stacaravans. Het resultaat is zeer goed.
   Femke Westerduin
   Femke Westerduin
   2021-10-11
   Fijn bedrijf, goed contact, komt afspraken na heel punctueel en keurig werk geleverd bij de vervanging van onze buiten bekleding van het chalet . Blij dat we voor dit bedrijf gekozen hebben.
   George Ruijgrok
   George Ruijgrok
   2021-03-05
   Topservice tegen keurige prijs. Vakmannen.
   De Websmid
   De Websmid
   2021-02-12