Vlonder terras aanbouw stacaravan

Een vlonder terras aanbouw voor een stacaravan of chalet creëert een veilige en praktische verbinding tussen binnen en buiten. Ook levert een vlonder een aanzienlijke waardevermeerdering voor je recreatiewoning op. De renovatiespecialisten van Smit Recreatie praten je graag bij.

Waarom een caravan trap met leuning?

Een stacaravan of chalet kan soms wel een opstap van een halve meter hebben. Deze halve meter kan voor onveilige situaties zorgen. Een opstap kan wankel zijn en er is soms zelfs niet eens een caravan trap met leuning aanwezig. Naast je eigen veiligheid is het voor de verhuur natuurlijk helemaal belangrijk om een vlonder met een veilige opstap voor je stacaravan te hebben. Smit Recreatie is gespecialiseerd in het realiseren van een functionele en mooie vlonder terras aanbouw voor je stacaravan. Zo heb je altijd een veilige en stabiele toegang tot je recreatiewoning.


  Stel ons uw vraag  Aanlegsteiger of vlonders voor chalets

  Mogelijkheden voor een vlonder

  Voor het realiseren van een vlonder zijn er meerdere mogelijkheden. Waar sommige chaleteigenaren kiezen voor een caravan trap met leuning, kiezen anderen voor een vlonder rondom hun chalet. Bevindt je stacaravan of chalet zich aan het water? Smit Recreatie kan zelfs een aanlegsteiger realiseren. Vanuit je boot stap je zo het terras van je stacaravan op. Er is echt ontzettend veel mogelijk om het aanzicht en de veiligheid rondom je recreatiewoning te verbeteren. Wil je bijvoorbeeld het terras van je stacaravan op gelijke hoogte met de instap? Dan is een vlonder een hele goede optie. Een vlonder staat prachtig bij een recreatiewoning en combineert het binnen en buitenleven. Vraag ons gerust eens naar de mogelijkheden.

  Materialen voor vlonder opstap stacaravan

  Een vlonder opstap voor een stacaravan kan van verschillende materialen worden gemaakt. Voor iedere situatie hebben wij wel een passend materiaal beschikbaar. Een vlonder kan bijvoorbeeld geheel van hout, composiet of een kunststof materiaal worden gemaakt. Tegenwoordig is het luxe materiaal composiet bijna niet meer van echt hout te onderscheiden. Het is ook mogelijk om uit verschillende kleuren te kiezen. Welke kleur past goed bij de uitstraling van je recreatiewoning? Wij denken graag met je mee en staan klaar met een deskundig materiaal- en kleuradvies. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij komen graag eens langs met onze materiaal- en kleurstalen.

  vlonder of terras stacaravan
  vlonder en veranda stacaravan

  Welke soorten vlonder opstap voor een chalet?

  Er zijn verschillende mogelijkheden voor de vlonder opstap van een chalet of stacaravan. Dat kan een stacaravan trap met leuning zijn, maar bijvoorbeeld ook een veranda aan de chalet. Gaat het je enkel om de veiligheid of wil je ook het comfort en de uitstraling van je recreatiewoning verbeteren? Een mooie vlonder rondom de chalet biedt een veilige opstap en kan daarnaast ook als terras worden gebruikt. Veel van onze klanten geven aan dat ze zo ontzettend genieten van de verbinding tussen het binnen en buitenleven.

  Veranda aan chalet

  Met een veranda aan je chalet vergroot je de leefruimte en het recreatieplezier. Wat is er nou fijner dan ’s ochtends met een lekker kopje koffie de veranda aan je chalet op te lopen? Smit Recreatie kan een prachtige veranda aan je chalet realiseren. Je kunt kiezen uit verschillende materialen. Wil je hout of onderhoudsvrij kunststof of composiet?

  Tip: kies voor de luxe uitstraling van het materiaal composiet. Dit materiaal is bijna niet van echt hout te onderscheiden en is onderhoudsvrij.

  Vlonder terras aanbouw stacaravan


   Stel ons uw vraag   Wat kost een vlonder?

   Wij begrijpen dat je graag zou willen weten wat een vlonder of een terras voor een stacaravan of chalet kost. Allereerst hangen de kosten af van je wensen en de materiaalkeuzes. Wij gaan graag met je in gesprek over de vlonder voor je chalet of stacaravan.

   Wil je graag zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte ontvangen? Mail ons dan gerust even wat foto’s. Dan geven wij je snel meer duidelijkheid.

   Laurens Smit van Smit recreatie
   Klanten over onze diensten

   Iedere recreatiewoning vraagt om een passende renovatieoplossing, dat doen we voor elk project groot of klein, en voor zowel zakelijke- als particuliere klanten. Als totaalpartner vraagt ieder project weer een andere aanpak een vakkundige en toekomstbestendige oplossing. We zijn dan ook heel erg trots op de reacties van onze klanten.

   Super tevreden over de werkzaamheden aan ons chalet door Laurens en zijn team. Komen afspraken na en denken mee
   Marianne Anthonissen
   Marianne Anthonissen
   2023-06-20
   De offerte was duidelijk en volledig, het werk zelf is binnen de afgesproken tijd en vakkundig uitgevoerd. Ook de communicatie met Laurens Smit verliep goed en vlot. Kortom, wij zijn zeer tevreden over de verbouwing van de badkamer in ons chalet door Smit Recreatie.
   Rene Sakkers
   Rene Sakkers
   2023-06-19
   Zeer tevreden over de service van Smit Reactie, badkamer ziet er weer super strak uit.
   Erik Wilps (FKM)
   Erik Wilps (FKM)
   2023-01-22
   Smits Recreatiebouw heeft in onze recreatiewoning een stenen muur met raam vervangen door een schuifpui. Heel goed werk gedaan, snel en vakkundig. Mooi en netjes afgewerkt. Wij zijn heel tevreden en daarom 5 sterren.
   Henk Post
   Henk Post
   2023-01-20
   Na een waterschade contact met Smit Recreatieservice opgenomen. Op korte termijn kon een afspraak gemaakt worden voor het opmaken van een offerte. Duidelijke offerte ontvangen en er werd meegedacht, ook verbeterpunten werden aangedragen. Heeft samen met de expert de schade doorgenomen. Wij zijn meer dan tevreden over het herstel.
   Bennie Welleweerd
   Bennie Welleweerd
   2022-10-17
   Wij zijn zeer tevreden over het werk wat Laurens heeft verricht. Onze terrasafscheiding ziet er prima afgewerkt uit. Gemaakte afspraken worden goed nagekomen.
   ROELOF POSTMA
   ROELOF POSTMA
   2022-10-14
   Voor de reparatie van de stormschade aan ons bos huisje, hadden we moeite om goede mensen te vinden. Totdat we Laurens en zijn team hadden gevonden. Zoek niet verder, dit is uw vakman! Vakkundig, netjes, snel en goed.
   Teun V
   Teun V
   2022-10-12
   Het bedrijf werkte met een goed en professioneel team van drie man aan deze grote renovatie. Het verwijderen van oude panelen door nieuwe aan ons chalet. En dat binnen 3 dagen geheel volgens afspraken. Daarbij denken ze mee met aanvullende wensen. Zeer tevreden en aan te bevelen.!!
   Jan Gerard Pott
   Jan Gerard Pott
   2022-10-12
   Smit Recreatie Service is een fijn bedrijf dat uitstekend vakwerk levert. In 7 dagen tijd heeft Laurens & team de oude badkamer in ons chalet volledig vervangen: vinyl i.pv. tegels en verder alles nieuw, met oog voor design en detailafwerking. In één keer alles goed, zonder ‘opleverpunten’. Fantastisch, waar vind je dit nog?
   Jeroen Thoolen
   Jeroen Thoolen
   2022-09-20
   Vakman, zeer servicegericht. Gaat voor kwaliteit. Heel prettig in de communicatie. Levert fraai werk af en komt zijn afspraken na. Niets dan lof voor het werk dat hij bij ons heeft verricht.
   Ans van Manen
   Ans van Manen
   2022-09-20
   Laurens Smit heeft prima werkzaamheden verricht aan ons chalet. Komt afspraken na tegen een eerlijke prijs.
   Theo Verhoeven
   Theo Verhoeven
   2022-03-29
   Vakkundig bedrijf. We zijn zeer tevreden over het afgeleverde werk. Terras ziet er perfect uit. Top kwaliteit hout.
   Harry Rook
   Harry Rook
   2021-11-27
   Zeer positief over het werk van Laurens Smit. Goede en vlotte communicatie, duidelijke afspraken en een prachtig resultaat. Laurens heeft een wand en een deur geplaatst in onze stacaravan binnen een dag en met een verbluffend resultaat. Keurig afgewerkt, waardoor wij er niets meer aan hoeven te doen. Als we nog eens iets willen aanpassen, verbeteren of repareren dan weten we waar we moeten zijn: bij Smit Recreatie Service.
   Jos Noordzij
   Jos Noordzij
   2021-11-17
   We zijn zeer tevreden over het werk van Smit recreatie. We waren al een tijd op zoek naar een goede aannemer die de verbouwing van onze stacaravan kon doen. Via via kwamen we bij Laurens terecht. Laurens is een vakman, hij werkt snel en zeer netjes. Hij heeft veel ervaring met het verbouwen van stacaravans. Het resultaat is zeer goed.
   Femke Westerduin
   Femke Westerduin
   2021-10-11
   Fijn bedrijf, goed contact, komt afspraken na heel punctueel en keurig werk geleverd bij de vervanging van onze buiten bekleding van het chalet . Blij dat we voor dit bedrijf gekozen hebben.
   George Ruijgrok
   George Ruijgrok
   2021-03-05
   Topservice tegen keurige prijs. Vakmannen.
   De Websmid
   De Websmid
   2021-02-12