Over Smit Recreatie

Smit Recreatie is dé totaalpartner op het gebied van onderhoud en renovatie aan recreatiewoningen. Het gespecialiseerde bedrijf is ontstaan vanuit de grote vraag naar een totaalpakket na de garantieperiode.

Laurens Smit

Het gezicht achter Smit Recreatie is Laurens Smit. Wanneer iemand Laurens omschrijft, dan voeren aspecten als vakmanschap, precisiewerk, oog voor detail, heldere communicatie en het buitenleven de boventoon.

Met 15 jaar aan ervaring in de chaletbouw heeft Laurens een lange weg in de recreatiebranche achter zich liggen. Als kind deed hij niets liever dan met hout werken. In zijn eigen werkplaats maakte hij al op jonge leeftijd zijn eerste houten meubelen en tuinhuisjes. Dat bracht hem uiteindelijk bij één van Europa’s grootste chaletbouwers. Daar heeft hij alle facetten van het chaletbouwen doorlopen en uiteindelijk reed hij als servicemonteur door de Benelux. In die periode kreeg hij een enorme diversiteit aan schades en problemen tot zijn verantwoordelijkheid. Ver uit de regio en met enkel de materialen die op dat moment beschikbaar waren, wist Laurens ieder probleem met uiterste precisie op te lossen.

Het reizen door de Benelux leerde hem oplossingsgericht denken en inmiddels kent hij een chalet van binnen en van buiten. Achter een schade gaat meestal een achterliggend probleem schuil. Juist dat probleem achterhalen, oplossen en toekomstbestendig maken, dát is wat Laurens drijft. Verbetering is altijd het doel!


  Stel ons uw vraag  Door ons opgeleverde projecten

  Laurens Smit van Smit recreatie

  Totaalpartner voor uw chalet
  Advies op maat, echt in de breedste vorm
  Verbetering is altijd het doel
  Jarenlange kennis en ervaring

  Smit recreatie stacaravan renovatie

  Smit Recreatie door de jaren heen

  Op een gegeven moment begon het Laurens op te vallen dat er een totaalpakket op het gebied van onderhoud en renovatie nodig is. Vanaf dat moment is de koers uitgezet naar de oprichting van Smit Recreatie. Inmiddels is Smit Recreatie dé totaalpartner van vele chaleteigenaren en recreatieparken in de Benelux.

  Door de jaren heen kwam alles waar Laurens voor staat samen in Smit Recreatie. Als natuurliefhebber in hart en nieren groeide hij op in het prachtige slagenlandschap van het Staphorsterveld. Voor hem was dat één groot recreatiegebied. Hij was altijd in het veld te vinden. Iedere vogel die overvliegt en ieder kruipend dier dat zich een weg baant, ze ontgaan Laurens niet. Dat geldt ook voor ieder detail aan een recreatiewoning. Met een scherp en opmerkzaam oog voor verbetering gaat Smit Recreatie altijd voor een vakkundige en toekomstbestendige oplossing.

  Over het logo van Smit Recreatie

  Ons logo bevat de kern van Smit Recreatie. De aardse en warme kleurtinten staan voor: levenslust, vrijheid, het buitenleven en recreatie. En het huisje dat in zijn krachtige eenvoud centraal staat, geeft weer dat Smit Recreatie het vooral niet ingewikkelder maakt dan nodig is. In onze manier van werken vind je dat terug in de persoonlijke benadering en heldere communicatie. Smit Recreatie geeft net dat beetje meer. Daarom heeft ons logo een gouden gloed, welke staat voor ontspanning en luxe.

  Smit Recreatie Service 7 min scaled

  Samen sterk

  We zijn erg blij met onze waardevolle samenwerkingen, want deze brengen kennis, ervaring en creativiteit bij elkaar. Een duurzame samenwerking is altijd het uitgangspunt. We weten wat we aan elkaar hebben, en werken samen toe naar het gewenste eindresultaat.

  Logo Hiswa Recron
  Logo EuroParcs
  Logo Recreatiepark de Bosrand
  Logo Arcabo
  Logo Vakantiepark de kleine Belties
  Logo Buitenplaats Gerner
  Logo Camping Wedderbergen
  Logo Vakantiepark 't Akkertien op de Voorst
  Logo Duntep
  Logo Bergjes Chalet
  Logo Zeeuwse Chalets
  Logo Van den Berg Chalet Totaal

  specialist stacaravan verbouwen

  Toekomst Smit Recreatie 

  Smit Recreatie is in contact met twee van Europa’s grootste chaletbouwers om te blijven zoeken naar innovatieve oplossingen voor je recreatiewoning(en). Door te blijven spreken met de experts in de recreatie-, bouw- en vrijetijdsbranche, blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Hiswa-Recron, dé branchevereniging voor de recreatiebranche.

  Ons team van vakkundige specialisten groeit jaarlijks, om zo een nog groter klantenbestand in de Benelux te kunnen bedienen. Zo zorgen wij er samen voor dat wij met onze expertises recreatiewoningen toekomstbestendig maken én behouden. Daarnaast vinden we het belangrijk onze kennis te delen aan de generaties van de toekomst, daarom zijn we een erkend leerbedrijf voor de vakmannen van de toekomst.


   Stel ons uw vraag   Wij zijn enthousiast over je recreatiewoning

   Wij zijn net zo enthousiast over je recreatiewoning(en) als jij. Vraag gerust eens een vrijblijvend gesprek aan.

   En trouwens: Smit Recreatie is er niet alleen om je te informeren, maar ook om je te inspireren en te ondersteunen.

   info@smitrecreatie.nl
   0522 – 228 357

   Klanten over onze diensten

   Iedere recreatiewoning vraagt om een passende renovatieoplossing, dat doen we voor elk project groot of klein, en voor zowel zakelijke- als particuliere klanten. Als totaalpartner vraagt ieder project weer een andere aanpak een vakkundige en toekomstbestendige oplossing. We zijn dan ook heel erg trots op de reacties van onze klanten.

   Super tevreden over de werkzaamheden aan ons chalet door Laurens en zijn team. Komen afspraken na en denken mee
   Marianne Anthonissen
   Marianne Anthonissen
   2023-06-20
   De offerte was duidelijk en volledig, het werk zelf is binnen de afgesproken tijd en vakkundig uitgevoerd. Ook de communicatie met Laurens Smit verliep goed en vlot. Kortom, wij zijn zeer tevreden over de verbouwing van de badkamer in ons chalet door Smit Recreatie.
   Rene Sakkers
   Rene Sakkers
   2023-06-19
   Zeer tevreden over de service van Smit Reactie, badkamer ziet er weer super strak uit.
   Erik Wilps (FKM)
   Erik Wilps (FKM)
   2023-01-22
   Smits Recreatiebouw heeft in onze recreatiewoning een stenen muur met raam vervangen door een schuifpui. Heel goed werk gedaan, snel en vakkundig. Mooi en netjes afgewerkt. Wij zijn heel tevreden en daarom 5 sterren.
   Henk Post
   Henk Post
   2023-01-20
   Na een waterschade contact met Smit Recreatieservice opgenomen. Op korte termijn kon een afspraak gemaakt worden voor het opmaken van een offerte. Duidelijke offerte ontvangen en er werd meegedacht, ook verbeterpunten werden aangedragen. Heeft samen met de expert de schade doorgenomen. Wij zijn meer dan tevreden over het herstel.
   Bennie Welleweerd
   Bennie Welleweerd
   2022-10-17
   Wij zijn zeer tevreden over het werk wat Laurens heeft verricht. Onze terrasafscheiding ziet er prima afgewerkt uit. Gemaakte afspraken worden goed nagekomen.
   ROELOF POSTMA
   ROELOF POSTMA
   2022-10-14
   Voor de reparatie van de stormschade aan ons bos huisje, hadden we moeite om goede mensen te vinden. Totdat we Laurens en zijn team hadden gevonden. Zoek niet verder, dit is uw vakman! Vakkundig, netjes, snel en goed.
   Teun V
   Teun V
   2022-10-12
   Het bedrijf werkte met een goed en professioneel team van drie man aan deze grote renovatie. Het verwijderen van oude panelen door nieuwe aan ons chalet. En dat binnen 3 dagen geheel volgens afspraken. Daarbij denken ze mee met aanvullende wensen. Zeer tevreden en aan te bevelen.!!
   Jan Gerard Pott
   Jan Gerard Pott
   2022-10-12
   Smit Recreatie Service is een fijn bedrijf dat uitstekend vakwerk levert. In 7 dagen tijd heeft Laurens & team de oude badkamer in ons chalet volledig vervangen: vinyl i.pv. tegels en verder alles nieuw, met oog voor design en detailafwerking. In één keer alles goed, zonder ‘opleverpunten’. Fantastisch, waar vind je dit nog?
   Jeroen Thoolen
   Jeroen Thoolen
   2022-09-20
   Vakman, zeer servicegericht. Gaat voor kwaliteit. Heel prettig in de communicatie. Levert fraai werk af en komt zijn afspraken na. Niets dan lof voor het werk dat hij bij ons heeft verricht.
   Ans van Manen
   Ans van Manen
   2022-09-20
   Laurens Smit heeft prima werkzaamheden verricht aan ons chalet. Komt afspraken na tegen een eerlijke prijs.
   Theo Verhoeven
   Theo Verhoeven
   2022-03-29
   Vakkundig bedrijf. We zijn zeer tevreden over het afgeleverde werk. Terras ziet er perfect uit. Top kwaliteit hout.
   Harry Rook
   Harry Rook
   2021-11-27
   Zeer positief over het werk van Laurens Smit. Goede en vlotte communicatie, duidelijke afspraken en een prachtig resultaat. Laurens heeft een wand en een deur geplaatst in onze stacaravan binnen een dag en met een verbluffend resultaat. Keurig afgewerkt, waardoor wij er niets meer aan hoeven te doen. Als we nog eens iets willen aanpassen, verbeteren of repareren dan weten we waar we moeten zijn: bij Smit Recreatie Service.
   Jos Noordzij
   Jos Noordzij
   2021-11-17
   We zijn zeer tevreden over het werk van Smit recreatie. We waren al een tijd op zoek naar een goede aannemer die de verbouwing van onze stacaravan kon doen. Via via kwamen we bij Laurens terecht. Laurens is een vakman, hij werkt snel en zeer netjes. Hij heeft veel ervaring met het verbouwen van stacaravans. Het resultaat is zeer goed.
   Femke Westerduin
   Femke Westerduin
   2021-10-11
   Fijn bedrijf, goed contact, komt afspraken na heel punctueel en keurig werk geleverd bij de vervanging van onze buiten bekleding van het chalet . Blij dat we voor dit bedrijf gekozen hebben.
   George Ruijgrok
   George Ruijgrok
   2021-03-05
   Topservice tegen keurige prijs. Vakmannen.
   De Websmid
   De Websmid
   2021-02-12