Keuken chalet renoveren

Na tientallen jaren is de keuken van een chalet of stacaravan meestal wel af. De meest voorkomende problemen zijn folies die loslaten van de frontjes en apparatuur die kapot gaat. Smit Recreatie is gespecialiseerd in het renoveren van keukens voor zowel de particuliere als de zakelijke recreatiebranche.

Waarom de keuken van je stacaravan renoveren?

Een keuken wordt veel gebruikt en vooral de keukens in chalets en stacaravans die verhuurd worden. Het ligt dan ook voor de hand dat de keuken na tientallen jaren wel aan een renovatie toe is. Op den duur bevat de folie van de frontjes geen weekmaker meer en gaat dan loslaten. Ook verbruikt oude apparatuur veel energie en gaat vaak rond dezelfde periode stuk. Is een geheel nieuwe keuken in je chalet of stacaravan dan noodzakelijk? Meestal niet! De basis van de keuken is meestal nog goed. Smit Recreatie kan frontjes, apparatuur, keukenbladen, wasbakken en kranen van de keukens vervangen. Een keukenrenovatie laat je keuken(s) er weer als nieuw uitzien en het nieuwe apparatuur brengt veel comfort met zich mee.


  Stel ons uw vraag  Keuken renoveren Chalet

  Hoe kan je de keuken van je stacaravan renoveren?

  Om de keuken van je stacaravan of chalet te renoveren, hebben wij een goed beeld van de keuken nodig. Ook gaan wij graag met je in gesprek over je wensen. Een keukenrenovatie biedt namelijk tal van comfortmogelijkheden. Laten we bij de frontjes beginnen. Het is mogelijk om deze te laten vervangen of om de huidige frontjes te laten spuiten. Ook verouderde scharnieren kunnen wij vervangen. Vervolgens kijken we naar het keukenblad. Wilt u deze ook vervangen? Geen probleem! Dat brengt ons vervolgens bij de wasbak en de kraan. In principe kan alles op en aan uw keuken vervangen worden. Onze renovatiespecialisten denken mee in de apparatuur en materiaalkeuzes. Welke vaatwassers en ovens zijn bijvoorbeeld energiezuinig?

  Tip: het is financieel heel aantrekkelijk om projectmatig keukens van recreatiewoningen te renoveren. Wij werken veel met VVE’s. Wij renoveren dan gelijktijdig meerdere keukens van chalets en stacaravans. Doordat wij bijvoorbeeld keukenapparatuur in grotere aantallen kunnen inkopen, zullen de kosten van de investering lager uitvallen.

  Hoe werkt een keukenrenovatie?

  Nadat de apparatuur en materiaalkeuzes voor de keuken van je chalet of stacaravan zijn gemaakt, gaan wij alles opmeten en bestellen. Wij nemen je mee in het gehele renovatieproces en zijn transparant in de communicatie aangaande de tijdlijn en de levertijden. Op de dag van de renovatie plaatsen wij de keukenfrontjes en eventuele andere onderdelen als: keukenblad, wasbak, kraan, vaatwasser en oven. Na deze dag kan je genieten van het comfort van een nieuwe frisse keuken. De keukenrenovatie is namelijk binnen een dag al klaar.

  Keuken stacaravan renoveren

  Fotoalbum

  DSC09614 min 1 scaled


   Stel ons uw vraag   Wat kost een keukenrenovatie van een chalet?

   Wij begrijpen dat je graag zou willen weten wat een keukenrenovatie voor een chalet of stacaravan kost. Vallen de kosten lager uit dan de kosten voor een nieuwe keuken? Het antwoord daarop kunnen wij alvast geven en dat is: ʻjaʼ! Een keukenrenovatie is absoluut goedkopen dan het laten plaatsen van een nieuwe keuken. Daarnaast is het een duurzame oplossing. Verder hangen de kosten van de investering geheel af van de afmeting van de keuken en de apparatuur en materiaalkeuzes.

   Uiteraard gaan wij hierover graag met je in gesprek. Wil je graag zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte ontvangen? Mail ons dan gerust even wat foto’s. Dan geven wij je snel meer duidelijkheid.

   Laurens Smit van Smit recreatie
   Klanten over onze diensten

   Iedere recreatiewoning vraagt om een passende renovatieoplossing, dat doen we voor elk project groot of klein, en voor zowel zakelijke- als particuliere klanten. Als totaalpartner vraagt ieder project weer een andere aanpak een vakkundige en toekomstbestendige oplossing. We zijn dan ook heel erg trots op de reacties van onze klanten.

   Super tevreden over de werkzaamheden aan ons chalet door Laurens en zijn team. Komen afspraken na en denken mee
   Marianne Anthonissen
   Marianne Anthonissen
   2023-06-20
   De offerte was duidelijk en volledig, het werk zelf is binnen de afgesproken tijd en vakkundig uitgevoerd. Ook de communicatie met Laurens Smit verliep goed en vlot. Kortom, wij zijn zeer tevreden over de verbouwing van de badkamer in ons chalet door Smit Recreatie.
   Rene Sakkers
   Rene Sakkers
   2023-06-19
   Zeer tevreden over de service van Smit Reactie, badkamer ziet er weer super strak uit.
   Erik Wilps (FKM)
   Erik Wilps (FKM)
   2023-01-22
   Smits Recreatiebouw heeft in onze recreatiewoning een stenen muur met raam vervangen door een schuifpui. Heel goed werk gedaan, snel en vakkundig. Mooi en netjes afgewerkt. Wij zijn heel tevreden en daarom 5 sterren.
   Henk Post
   Henk Post
   2023-01-20
   Na een waterschade contact met Smit Recreatieservice opgenomen. Op korte termijn kon een afspraak gemaakt worden voor het opmaken van een offerte. Duidelijke offerte ontvangen en er werd meegedacht, ook verbeterpunten werden aangedragen. Heeft samen met de expert de schade doorgenomen. Wij zijn meer dan tevreden over het herstel.
   Bennie Welleweerd
   Bennie Welleweerd
   2022-10-17
   Wij zijn zeer tevreden over het werk wat Laurens heeft verricht. Onze terrasafscheiding ziet er prima afgewerkt uit. Gemaakte afspraken worden goed nagekomen.
   ROELOF POSTMA
   ROELOF POSTMA
   2022-10-14
   Voor de reparatie van de stormschade aan ons bos huisje, hadden we moeite om goede mensen te vinden. Totdat we Laurens en zijn team hadden gevonden. Zoek niet verder, dit is uw vakman! Vakkundig, netjes, snel en goed.
   Teun V
   Teun V
   2022-10-12
   Het bedrijf werkte met een goed en professioneel team van drie man aan deze grote renovatie. Het verwijderen van oude panelen door nieuwe aan ons chalet. En dat binnen 3 dagen geheel volgens afspraken. Daarbij denken ze mee met aanvullende wensen. Zeer tevreden en aan te bevelen.!!
   Jan Gerard Pott
   Jan Gerard Pott
   2022-10-12
   Smit Recreatie Service is een fijn bedrijf dat uitstekend vakwerk levert. In 7 dagen tijd heeft Laurens & team de oude badkamer in ons chalet volledig vervangen: vinyl i.pv. tegels en verder alles nieuw, met oog voor design en detailafwerking. In één keer alles goed, zonder ‘opleverpunten’. Fantastisch, waar vind je dit nog?
   Jeroen Thoolen
   Jeroen Thoolen
   2022-09-20
   Vakman, zeer servicegericht. Gaat voor kwaliteit. Heel prettig in de communicatie. Levert fraai werk af en komt zijn afspraken na. Niets dan lof voor het werk dat hij bij ons heeft verricht.
   Ans van Manen
   Ans van Manen
   2022-09-20
   Laurens Smit heeft prima werkzaamheden verricht aan ons chalet. Komt afspraken na tegen een eerlijke prijs.
   Theo Verhoeven
   Theo Verhoeven
   2022-03-29
   Vakkundig bedrijf. We zijn zeer tevreden over het afgeleverde werk. Terras ziet er perfect uit. Top kwaliteit hout.
   Harry Rook
   Harry Rook
   2021-11-27
   Zeer positief over het werk van Laurens Smit. Goede en vlotte communicatie, duidelijke afspraken en een prachtig resultaat. Laurens heeft een wand en een deur geplaatst in onze stacaravan binnen een dag en met een verbluffend resultaat. Keurig afgewerkt, waardoor wij er niets meer aan hoeven te doen. Als we nog eens iets willen aanpassen, verbeteren of repareren dan weten we waar we moeten zijn: bij Smit Recreatie Service.
   Jos Noordzij
   Jos Noordzij
   2021-11-17
   We zijn zeer tevreden over het werk van Smit recreatie. We waren al een tijd op zoek naar een goede aannemer die de verbouwing van onze stacaravan kon doen. Via via kwamen we bij Laurens terecht. Laurens is een vakman, hij werkt snel en zeer netjes. Hij heeft veel ervaring met het verbouwen van stacaravans. Het resultaat is zeer goed.
   Femke Westerduin
   Femke Westerduin
   2021-10-11
   Fijn bedrijf, goed contact, komt afspraken na heel punctueel en keurig werk geleverd bij de vervanging van onze buiten bekleding van het chalet . Blij dat we voor dit bedrijf gekozen hebben.
   George Ruijgrok
   George Ruijgrok
   2021-03-05
   Topservice tegen keurige prijs. Vakmannen.
   De Websmid
   De Websmid
   2021-02-12