Canexel gevelbekleding
vervangen

Wilt u Canexel vervangen omdat u problemen bij de Canexel gevelbekleding van uw stacaravan of chalet heeft geconstateerd? Helaas komt houtrot bij Canexel gevelbekleding regelmatig voor, doordat het materiaal niet volledig tegen weersinvloeden bestand is.

Hoe ontstaat houtrot bij Canexel gevelbekleding?

Het Canadese gevelbekledingssysteem bestaat in de basis uit geperste houtvezels, waarvan de buitenzijde is afgewerkt met een lakafwerking. Helaas is door de jaren heen gebleken dat, ondanks de lakafwerking, de gevelbekleding niet voldoende tegen vocht bestand is. Ziet u bepaalde zwakke plekken in uw gevelbekleding? Dan is dat vast een (schaduw)plek die regelmatig met regen in contact komt. Op die plekken ontstaat vaak houtrot, met als gevolg panelen die niet meer te herstellen zijn.

 

Wat is de beste oplossing voor houtrot in Canexel gevelbekleding?

De Canexel gevelbekleding vervangen voor kunststof gevelbekleding is de beste oplossing. Zo voorkomt u nog meer schade aan uw chalet of stacaravan. Stel dat u de huidige gevelbekleding zou gaan verven, dan lijkt het op het oog weer netjes, maar dan is het probleem niet opgelost en zal de schade na enkele jaren weer te zien zijn. Wist u trouwens dat de investering voor schilderwerk bijna evenveel is als voor het vervangen van de gehele gevelbekleding?


  Stel ons uw vraag
  Canexel Gevelbekleding Vervangen

  Voordelen van
  kunststof gevelbekleding

  Kunststof gevelbekleding is bestand tegen vocht en gaat daardoor niet schimmelen of rotten. Een ander groot voordeel is dat de gevelpanelen kleurvast en uv-bestendig zijn. Na een eenmalige investering in kunststof gevelbekleding kunt u terugkomende kosten voor schilderwerk, onderhoud e.d. van uw jaarbegroting schrappen. Dat is namelijk niet meer nodig en maakt kunststof gevelbekleding een voordelige optie. Na de eenmalige investering ontvangt u op de gevelpanelen een fabrieksgarantie van maximaal 10 jaar. Bij een juiste montage is de verwachte levensduur 30 jaar. De panelen zijn eenvoudig schoon te maken en bij een goede en regelmatige schoonmaak gaan de panelen lang mee.

  Vakkundig de Canexel
  gevelbekleding vervangen

  Ons advies is om de Canexel gevelbekleding te vervangen met de snel te monteren Duafort kunststof gevelbekleding. Deze gevelbekleding is speciaal ontwikkeld voor chaletrenovatie. Afhankelijk van de weersinvloeden proberen wij altijd binnen 4 maanden, na akkoord op de offerte, de gevelbekleding te vervangen. Voordat wij de Canexel van uw chalet of stacaravan verwijderen, worden de goten, luiken etc. gedemonteerd. De kozijnen kunnen wij laten zitten, omdat Duafort dezelfde dikte als Canaxel heeft.

  Monteren Canexel
  gevelbekleding

  Tijdens onze werkzaamheden controleren wij of er achter de gevelbekleding geen vocht is doorgetrokken. Mocht dit wel het geval zijn, dan zullen wij dit met u bespreken en in overleg met u herstellen. Vervolgens wordt de nieuwe Duafort gevelbekleding gemonteerd en plaatsen wij de goten, luiken etc. weer terug. De bevestiging van de panelen is niet zichtbaar, omdat de delen veer en groef hebben. Voor een prachtig eindresultaat spuiten wij de buitenroosters in dezelfde kleur als de gevelbekleding. Het vakkundig vervangen van de gevelbekleding van een standaard stacaravan of chalet neemt ongeveer 4 tot 5 werkdagen in beslag.

  Garantie op kunststof
  gevelbekleding

  Wanneer alles klaar is plaatsen wij een aluminium plaatje op uw chalet of stacaravan, met daarop het montagejaar van uw nieuwe gevelbekleding. Vanaf dat moment gaat de garantie in. Het aluminium plaatje is tevens het bewijs van een professionele montage waar wij als bedrijf 5 jaar montagegarantie op geven.

  Fotoalbum


   Stel ons uw vraag
   Wat kost het vervangen van Canexel gevelbekleding?

   De prijs is afhankelijk van uw wensen en de bouw van uw chalet. Wilt u bijvoorbeeld ook boeidelen laten vervangen of heeft uw chalet een prachtige erker? Dan zijn dat zaken die wij meenemen in een offerte. Doorgaand liggen de kosten voor gevelbekleding van chalets tussen de 10.000 en 12.000 euro (excl. btw). Smit Recreatie is actief in heel Nederland en delen van Duitsland.

   Heeft u vragen? Neem gerust eens contact met ons op. Wij voorzien u graag van uitgebreide informatie over het vervangen van Canexel gevelbekleding en een vrijblijvende offerte.

   Klanten over onze diensten

   Iedere recreatiewoning vraagt om een passende renovatieoplossing, dat doen we voor elk project groot of klein, en voor zowel zakelijke- als particuliere klanten. Als totaalpartner vraagt ieder project weer een andere aanpak een vakkundige en toekomstbestendige oplossing. We zijn dan ook heel erg trots op de reacties van onze klanten.

   Super tevreden over de werkzaamheden aan ons chalet door Laurens en zijn team. Komen afspraken na en denken mee
   Marianne Anthonissen
   Marianne Anthonissen
   2023-06-20
   De offerte was duidelijk en volledig, het werk zelf is binnen de afgesproken tijd en vakkundig uitgevoerd. Ook de communicatie met Laurens Smit verliep goed en vlot. Kortom, wij zijn zeer tevreden over de verbouwing van de badkamer in ons chalet door Smit Recreatie.
   Rene Sakkers
   Rene Sakkers
   2023-06-19
   Zeer tevreden over de service van Smit Reactie, badkamer ziet er weer super strak uit.
   Erik Wilps (FKM)
   Erik Wilps (FKM)
   2023-01-22
   Smits Recreatiebouw heeft in onze recreatiewoning een stenen muur met raam vervangen door een schuifpui. Heel goed werk gedaan, snel en vakkundig. Mooi en netjes afgewerkt. Wij zijn heel tevreden en daarom 5 sterren.
   Henk Post
   Henk Post
   2023-01-20
   Na een waterschade contact met Smit Recreatieservice opgenomen. Op korte termijn kon een afspraak gemaakt worden voor het opmaken van een offerte. Duidelijke offerte ontvangen en er werd meegedacht, ook verbeterpunten werden aangedragen. Heeft samen met de expert de schade doorgenomen. Wij zijn meer dan tevreden over het herstel.
   Bennie Welleweerd
   Bennie Welleweerd
   2022-10-17
   Wij zijn zeer tevreden over het werk wat Laurens heeft verricht. Onze terrasafscheiding ziet er prima afgewerkt uit. Gemaakte afspraken worden goed nagekomen.
   ROELOF POSTMA
   ROELOF POSTMA
   2022-10-14
   Voor de reparatie van de stormschade aan ons bos huisje, hadden we moeite om goede mensen te vinden. Totdat we Laurens en zijn team hadden gevonden. Zoek niet verder, dit is uw vakman! Vakkundig, netjes, snel en goed.
   Teun V
   Teun V
   2022-10-12
   Het bedrijf werkte met een goed en professioneel team van drie man aan deze grote renovatie. Het verwijderen van oude panelen door nieuwe aan ons chalet. En dat binnen 3 dagen geheel volgens afspraken. Daarbij denken ze mee met aanvullende wensen. Zeer tevreden en aan te bevelen.!!
   Jan Gerard Pott
   Jan Gerard Pott
   2022-10-12
   Smit Recreatie Service is een fijn bedrijf dat uitstekend vakwerk levert. In 7 dagen tijd heeft Laurens & team de oude badkamer in ons chalet volledig vervangen: vinyl i.pv. tegels en verder alles nieuw, met oog voor design en detailafwerking. In één keer alles goed, zonder ‘opleverpunten’. Fantastisch, waar vind je dit nog?
   Jeroen Thoolen
   Jeroen Thoolen
   2022-09-20
   Vakman, zeer servicegericht. Gaat voor kwaliteit. Heel prettig in de communicatie. Levert fraai werk af en komt zijn afspraken na. Niets dan lof voor het werk dat hij bij ons heeft verricht.
   Ans van Manen
   Ans van Manen
   2022-09-20