Badkamerrenovatie

Moet de badkamer in uw chalet gedeeltelijk of volledig gerenoveerd worden? Bij Smit Recreatie kunt u terecht voor een complete badkamer waarbij wij alle materialen kunnen leveren.

Waarom badkamerrenovatie?

De meeste schades aan chalets ontstaan vanuit de badkamer. Het tijdig renoveren van een badkamer is dan ook een behoud voor uw chalet(s). Ook zal een frisse en mooie badkamer de verhuur ten goede komen.

Wanneer een (kleine) schade of een probleem in de badkamer van een chalet niet tijdig wordt verholpen dan kunnen er grote schades in en aan het chalet ontstaan. De vloeren en wanden kunnen bijvoorbeeld gaan rotten en het herstel van deze schade kost vaak veel tijd en geld.

Maar hoe ontstaan deze problemen eigenlijk? Veel voorkomende oorzaken van schades en problemen in de badkamer zijn slechte kitnaden en scheuren in het voegwerk. Gescheurd voegwerk kan ontstaan door de werking van de achterliggende houten constructie. Wanneer dit het geval is dan kan er water achter en onder het tegelwerk lopen en het houtwerk aantasten. Zo ontstaan onzichtbare schades die op den duur voor grote problemen kunnen zorgen.


  Stel ons uw vraag


  De oplossing

  Smit Recreatie is gespecialiseerd in het tijdig signaleren en oplossen van deze veelvoorkomende problemen. Wij renoveren badkamers om in de toekomst bovenstaande schades te voorkomen. Dat doen wij door met speciaal vinyl een naadloze badkamer te creëren. Ons vinyl heeft een toplaag welke te vergelijken is met die van een pvc-vloer. Door deze werkwijze is het enkel nodig om de hoeken van de badkamer af te kitten met speciaal daarvoor bestemde kit. De kitnaden worden onder een hoek van 45 graden gelegd, waardoor er minder tot geen water op blijft staan. Zo gaan de kitnaden langer mee. Wat zijn uw wensen? Wij voorzien u graag van een deskundig materiaal- en kleurenadvies.

  Voordelen van tijdige badkamerrenovatie

  Het vinyl dat wij gebruiken heeft de fijne bijkomstigheid dat het meerekt met de houten constructie van het chalet. Ook het schoonhouden van de badkamer gaat zo veel sneller en makkelijker, doordat het materiaal geen voegen heeft die vies kunnen worden. Wij werken enkel met kwalitatieve materialen die makkelijk schoon te maken zijn.

  blank
  blank

  Complete badkamerrenovatie

  Bij het renoveren van uw complete badkamer(s) kunnen wij u volledig ontzorgen. U kunt bij ons terecht voor een complete badkamer. Wij kunnen alle materialen leveren, van badkamermeubel tot douchekraan.

  Badkamer gedeeltelijk laten renoveren

  Wilt u de badkamer van uw chalet(s) gedeeltelijk laten renoveren? Dat is geen enkel probleem! Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om alleen het douchegedeelte en de vloer te renoveren. Wij denken graag mee in de wensen van onze klanten en voorzien u graag van een deskundig materiaal- en kleurenadvies om zo een passende optie bij het bestaande tegelwerk te zoeken.

  blank

  Fotoalbum

  blank


   Stel ons uw vraag


   Wat kost het renoveren van een badkamer?

   De kosten voor het renoveren van een badkamer zijn afhankelijk van uw wensen en de bouw van uw chalet(s). Wilt u bijvoorbeeld een complete badkamer laten renoveren of wilt u de badkamer gedeeltelijk laten renoveren? Ook zaken als materiaalkeuzes spelen mee. Wij geven u graag wat meer duidelijkheid aan de hand van een passende offerte.

   Heeft u vragen? Neem gerust eens contact met ons op. Wij voorzien u graag van uitgebreide informatie over het renoveren van uw badkamer(s) en een vrijblijvende offerte.

   blank

   Klanten geven ons 5 sterren bij Google en Facebook

   Laurens Smit heeft prima werkzaamheden verricht aan ons chalet. Komt afspraken na tegen een eerlijke prijs.
   Theo Verhoeven
   Theo Verhoeven
   2022-03-29
   Vakkundig bedrijf. We zijn zeer tevreden over het afgeleverde werk. Terras ziet er perfect uit. Top kwaliteit hout.
   Harry Rook
   Harry Rook
   2021-11-27
   Zeer positief over het werk van Laurens Smit. Goede en vlotte communicatie, duidelijke afspraken en een prachtig resultaat. Laurens heeft een wand en een deur geplaatst in onze stacaravan binnen een dag en met een verbluffend resultaat. Keurig afgewerkt, waardoor wij er niets meer aan hoeven te doen. Als we nog eens iets willen aanpassen, verbeteren of repareren dan weten we waar we moeten zijn: bij Smit Recreatie Service.
   Jos Noordzij
   Jos Noordzij
   2021-11-17
   We zijn zeer tevreden over het werk van Smit recreatie. We waren al een tijd op zoek naar een goede aannemer die de verbouwing van onze stacaravan kon doen. Via via kwamen we bij Laurens terecht. Laurens is een vakman, hij werkt snel en zeer netjes. Hij heeft veel ervaring met het verbouwen van stacaravans. Het resultaat is zeer goed.
   Femke Westerduin
   Femke Westerduin
   2021-10-11
   Fijn bedrijf, goed contact, komt afspraken na heel punctueel en keurig werk geleverd bij de vervanging van onze buiten bekleding van het chalet . Blij dat we voor dit bedrijf gekozen hebben.
   George Ruijgrok
   George Ruijgrok
   2021-03-05
   Topservice tegen keurige prijs. Vakmannen.
   De Websmid
   De Websmid
   2021-02-12